top of page

Onze Diensten

Wat onderscheidt ons van andere eventbureaus? Ons gloednieuwe gratis ticketplatform!
 
Onze ticketing software en gratis scan-app maakt het verkopen van tickets moeiteloos. Geen instapkosten, geen abonnementskosten, - alleen een ticket fee voor eindgebruikers.
 
Wij regelen de technische kant van de ticketverkoop, inclusief ondersteuning voor, tijdens en na afloop van jouw event!

Pssst, klik eens op de afbeelding.

Live
events

Onze live events worden volledig op maat gemaakt voor elke gelegenheid.

 

Met ons uitgebreide netwerk van leveranciers en artiesten versterken we de kwaliteit van jouw evenement. Of je nu een keynote spreker, live muziek, lichtshows, decoraties, dj’s of hosts nodig hebt, we fix it! 

 

Ons doel is niet alleen om een geweldige ervaring te bieden, maar ook om jouw doelen te begrijpen en een event te creëren dat perfect bij jouw branding past. We streven ernaar om samen met jou, emoties op te roepen en blijvende herinneringen te creëren.

Music
services

Muziek is onmisbaar voor een geslaagd event. Bij Sonar Event begrijpen we dit als geen ander. Met onze muziekconnecties en onze medeoprichter Thomas, een ervaren DJ, creëren we de perfecte muziekvibe voor elk type evenement.

 

Onze Dj's staan ervoor open om samen te werken met andere artiesten, zoals live muzikanten, om een unieke en meeslepende live performance te creëren.

 

Ready, Set, Music!

Marketing

Een goed idee vormt de basis van een succesvol evenement, maar zonder doordachte marketing is succes niet gegarandeerd. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement de aandacht krijgt die het verdient.

 

Of je nu meer zichtbaarheid wilt creëren, meer bezoekers wilt aantrekken, of je online aanwezigheid wilt versterken, wij ondersteunen je graag!

Van grafische vormgeving en video's tot campagnes en een strategie.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw event. Contacteer ons vandaag nog!

bottom of page