top of page
Werkwijze

Hoe gaan we samen
jouw event maken?

Samen
in meeting

Alles begint met een persoonlijk gesprek. Tijdens dit eerste kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw noden en wensen en gaan we dieper in op jouw gedroomde evenement. Na dit gesprek kunnen wij gericht te werk gaan voor de realisatie van jouw event.

Brain
storm

Na onze kennismaking vliegen we er met ons team met een brainstorm en leggen we alles vast in een concept en strategie.

Budget
vastleggen

Gelijklopend met het bedenken van een concept, stellen we ook een gedetailleerde offerte op die in lijn ligt met jouw budget. Zo krijg je onmiddellijk een duidelijk overzicht van de verschillende kosten per onderdeel van jouw evenement.

Feedback
geven

Jouw feedback is van onschatbare waarde. We bespreken samen met jou alles tot in het kleinste detail. We passen aan waar nodig en zetten samen de puntjes op de i.

Planning
opstellen

Nu het concept volledig vastligt, kunnen we beginnen met plannen. We leggen leveranciers vast, bezoeken mogelijke locaties en stellen een draaiboek op… Elk onderdeel van jouw evenement wordt volledig in kaart gebracht.

Coördinatie
ter plaatse

De dag van het evenement coördineren wij alles van opbouw tot afbraak. We zorgen dat alles perfect verloopt tot in het kleinste detail. Je hoeft je geen zorgen te maken en kan al jouw aandacht bij je gasten houden. Geniet zelf van A tot Z van jouw evenement!

Onderwerp

Contacteer ons

bottom of page