top of page

FAQ

Je vraagt ​​je dit waarschijnlijk af...

Heb je een andere vraag?

 • Wat is een FAQ-sectie?
  Een sectie met veelgestelde vragen kan worden gebruikt om snel veelgestelde vragen over uw bedrijf te beantwoorden, zoals "Waar verzenden jullie naartoe?", "Wat zijn uw openingstijden?" of "Hoe kan ik een dienst boeken?".
 • Waar kan ik een account maken op het ticketplatform als organisatie?
  Je kan een account maken via deze link: https://tickets.sonarevent.com/organisers/login. Hier maak je meteen jouw eerste test evenement aan. Zo krijg je al meteen feeling met de manier van werken.
 • Waar kan ik jullie contacteren?
  Je kan ons contacteren via deze link: https://www.sonarevent.com/contact. Natuurlijk mag je ons ook altijd een bericht sturen via onze sociale media. Hier kan je al jouw wensen en vragen in verband met jouw evenement stellen. Wij zullen jou zo snel mogelijk contacteren, met de antwoorden op jouw vragen.
 • Wat doet Sonar Event?
  Wij zijn een jonge, maar professionele onderneming die jouw event van a tot z begeleidt in Vlaanderen. We organiseren alles tot in de puntjes, zelfs tot en met ons eigen ticketplatform dat voor jou gratis is. Kortom: Jij geeft aan wat je nodig hebt, en wij werken een oplossing op maat uit. Flexibiliteit is daarbij onze troef. Bij ons hang je namelijk niet vast aan een op voorhand bepaald pakket. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw evenement aan al je wensen voldoet. Sonar event is een full-service evenementenbureau in regio Antwerpen. Als jonge professionele start-up volgen wij jouw event volledig op van a tot z. Van personeelsfeesten tot teambuildings, en van product launches tot privéfeesten, alles is mogelijk bij Sonar Event.
 • Kan ik event advies/hulp vragen los van het ticketplatform?
  Dat kan zeker en vast! Wij zijn bereid om alle oplossingen aan te bieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vaste partners. Dat kan gaan over materiaal, techniek, catering, muziek, enz...
 • Waar maak ik een account aan als organisatie?
  Je kan een account maken via deze link: https://tickets.sonarevent.com/organisers/login. Hier maak je meteen jouw eerste test evenement aan. Zo krijg je al meteen feeling met de manier van werken.
 • Hoe kunnen wij tickets verifiëren op ons evenement?
  Na het aankopen van een ticket, krijgen jullie klanten een QR-code via e-mail. Om deze QR-code te scannen, hebben wij een handige app. Deze geeft de informatie van het ticket dat jullie nodig hebben. Daarna kan je dit ticket bevestigen. Als je de code scant, zie je ook of deze al bevestigd is door jullie. Zo beschermen we jullie tegen het misbruiken van de QR-codes.
 • Wat als een klant zijn ticket niet aankrijgt?
  Hiervoor kan je een technisch ticket loggen op het platform. Of je mag ons contacteren. Daarna zullen wij opnieuw het ticket versturen naar de klant.
 • Wat houdt jullie GRATIS scan-app in?
  Met onze GRATIS scan-app kan je jouw e-tickets scannen of verifiëren via de ticketcode. Zo kan jullie inkom vlot verlopen, zonder al die vervelende wachtrijen. Als je een ticket scant, zie je de naam en of deze al dan niet gescand zijn. Je kan ook scan accounts maken voor jullie medewerkers.
Ticket platform
Ticketplatform
Scannen met de Sonar Event scan app
Onderwerp

Contacteer ons

bottom of page