1609432729466246
top of page

Bar services & catering

Friends Drinking Beer

We werken nauw samen met jou om de perfecte drank- en menuselecties samen te stellen die aansluiten bij jouw voorkeuren en de smaak van jouw gasten. Of je nu een uitgebreide cocktailbar wilt, een selectie van premium wijnen en champagne, ambachtelijk gebrouwen bieren, een culinair hoogstaand diner, speciale dieetwensen of een mix van verschillende gerechten, wij zorgen ervoor dat zowel de bar als de catering perfect zijn afgestemd op jouw evenement.

Mini Hamburgers

Of het nu gaat om een intieme cocktailparty of een grootschalig evenement, onze bar- en cateringdiensten zijn flexibel en op maat gemaakt om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en budget. Wij streven naar de hoogste kwaliteit, waarbij we zorgen voor een naadloze en professionele ervaring voor zowel jou als jouw gasten, zowel op het gebied van bars als catering.

De organisatie van een event vraagt om een evenwichtig aanbod van zowel eet- en drinkgelegenheden. Als evenementenbureau begrijpen wij het belang van zowel smaakvolle drankjes en heerlijke gerechten om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Wij ondersteunen jou graag op beide fronten!

Wij geloven in het creëren van unieke en stijlvolle omgevingen die perfect passen bij de sfeer van jouw evenement, zowel op het gebied van bars en catering. Onze getalenteerde bar professionals zijn experts in het mixen van overheerlijke cocktails, het schenken van verfrissende drankjes en het bieden van een uitstekende service aan jouw gasten. Daarnaast zijn onze cateringprofessionals meesters in het bereiden van smaakvolle gerechten en het leveren van een onberispelijke culinaire ervaring.

Food Truck Wide Shot

Onze bar- en cateringprofessionals zijn niet alleen bekwaam in het maken van heerlijke drankjes en gerechten, maar ook in het creëren van een interactieve en levendige sfeer. Ze zorgen voor een vlotte doorstroming bij zowel de bar als de cateringstations, bieden deskundig advies aan gasten en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom en goed verzorgd voelt.

Making a Drink

Kies Sonar Event voor een ongeëvenaarde bar- en cateringdienst die jouw evenement onderscheidt van de rest. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw evenement verheffen met onze uitstekende bar- en cateringdiensten. Samen creëren we een onvergetelijke en smaakvolle ervaring die jouw gasten nog lang zullen koesteren!

bottom of page