1609432729466246
top of page

Over ons

Wil je een evenement organiseren maar wil je je geen zorgen maken over alle praktische zaken? Ben je op zoek naar een partner die alles inhouse aanbiedt? Dan is er maar één adres voor jou: Sonar Event!

Wij zijn een jonge, maar professionele onderneming die jouw event van a tot z begeleidt in Vlaanderen. We organiseren alles tot in de puntjes, zelfs tot en met ons eigen ticketplatform dat voor jou geen extra kosten betekent. Kortom: Jij geeft aan wat je nodig hebt, en wij werken een oplossing op maat uit. Flexibiliteit is daarbij onze troef. Bij ons hang je namelijk niet vast aan een op voorhand bepaald pakket. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw evenement aan al je wensen voldoet.

Sonar event is een full-service evenementenbureau in regio Antwerpen. Als jonge professionele startup volgen wij jouw event volledig op van A tot Z. Van personeelsfeesten tot teambuildings, en van product launches tot privé feesten, alles is mogelijk bij Sonar Event.

Werkwijze

Hoe gaan we samen jouw event maken?

Kennismakingsgesprek
Brainstorm
Budgettering
Feedback
Planning
Coördinatie

1.MEETING

2.BRAINSTORM

3.BUDGET

4.FEEDBACK

5.PLANNING

6.COÖRDINATIE

Alles begint met een persoonlijk gesprek. Tijdens dit eerste kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw noden en wensen en gaan we dieper in op jouw gedroomde evenement. Na dit gesprek kunnen wij gericht te werk gaan voor de realisatie van jouw event.

Na onze kennismaking vliegen we er met ons team met een brainstorm en leggen we alles vast in een concept en strategie.

Gelijklopend met het bedenken van een concept, stellen we ook een gedetailleerde offerte op die in lijn ligt met jouw budget. Zo krijg je onmiddellijk een duidelijk overzicht van de verschillende kosten per onderdeel van jouw evenement.

Jouw feedback is van onschatbare waarde. We bespreken samen met jou alles tot in het kleinste detail. We passen aan waar nodig en zetten samen de puntjes op de i.

Nu het concept volledig vastligt, kunnen we beginnen met plannen. We leggen leveranciers vast, bezoeken mogelijke locaties en stellen een draaiboek op… Elk onderdeel van jouw evenement wordt volledig in kaart gebracht.

De dag van het evenement coördineren wij alles van opbouw tot afbraak. We zorgen dat alles perfect verloopt tot in het kleinste detail. Je hoeft je geen zorgen te maken en kan al jouw aandacht bij je gasten houden. Geniet zelf van A tot Z van jouw evenement!

You want more?

You want more? Een online ticketplatform, een beurs, videcontent of liever een volledige aftermovie? Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden! 

Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij werken een oplossing op maat uit. Flexibiliteit, een hands-on mentaliteit en een proactieve en dynamische houding maken van Sonar Event de ideale eventpartner. Bij ons hang je namelijk niet vast aan een op voorhand bepaald pakket. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw evenement aan al jouw wensen voldoet.

De klik met jou als partner is voor ons het allerbelangrijkst, en daarom nodigen we je graag face-to-face uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Sonar Event bestaat uit een groep vrienden, en onze sterke band moet bij al onze partners voelbaar zijn. 

Onze topprioriteit? Jou als partner een ge-wel-dig event bezorgen, waar bezoekers achteraf nog over spreken. You happy, we happy!

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan nu contact op, en we spreken elkaar snel! 

It’s showtime! 

Het Team

Thomas

Thomas

Audio & visual manager

Ivan_edited_edited.png

Ivan

Co-oprichter

Gallery

Events Gallery

Inspiratie

creëer jou eigen mogelijkheden

“Good fortune is what happens when opportunity meets with planning.” 

Thomas Edison

bottom of page