1609432729466246
top of page

Ticketplatform

Ticket Graphic

Als evenementenorganisator hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van de ticketverkoop. Wij regelen alles voor jou. Van het opzetten van een aantrekkelijke evenementpagina tot het integreren van een veilig en betrouwbaar betalingssysteem, we zorgen ervoor dat jouw evenement op professionele wijze wordt gepresenteerd en dat jouw gasten probleemloos tickets kunnen kopen.

_DSF1452.JPG

Daarnaast bieden we ook marketingondersteuning om jouw evenement onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Via ons ticketplatform kunnen potentiële gasten eenvoudig jouw evenement ontdekken, tickets kopen en delen op sociale media. We maken gebruik van geavanceerde marketing tools en strategieën om de zichtbaarheid van jouw evenement te vergroten en het aantal verkochte tickets te maximaliseren.

Bij Sonar Event bieden we flexibele opties en oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke vereisten. Ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om jou te ondersteunen en advies te geven bij het gebruik van ons ticketplatform.

Wat onderscheidt ons van andere eventbureaus? Ons gloednieuwe inhouse ticketplatform!

Wij beschikken over een eigen geavanceerd ticketplatform, waarmee we evenementorganisatoren helpen om hun evenementen moeiteloos en succesvol te promoten en tickets te verkopen.

Met ons ticketplatform bieden we een gebruiksvriendelijke en volledig geautomatiseerde oplossing voor het beheren van jouw ticketverkoop. Of je nu een groot muziekfestival, een conferentie of een privé-evenement organiseert, ons platform is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Order online

Ons ticketplatform biedt verschillende handige functies, zoals het instellen van verschillende ticket types, het beheren van de beschikbare plaatsen, het genereren van gepersonaliseerde tickets en het verstrekken van real-time verkoopstatistieken en rapporten. Je hebt volledige controle over de prijzen, capaciteit en andere details van jouw evenement.

App_2.JPG

Kortom, met Sonar Event en ons eigen ticketplatform kun je rekenen op een soepele, efficiënte en professionele ticketverkoop ervaring. Laat ons de zorgen van de ticketverkoop uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op de organisatie van jouw evenement.

Benieuwd naar ons ticketplatform? Neem dan vandaag nog contact op!

bottom of page