1609432729466246
top of page

Music services

Microphones

Onze medeoprichter, Thomas, met zijn eigen DJ-ervaring en uitgebreid netwerk van professionele Dj’s, heeft diepgaande kennis van de muziekwereld. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, gala of een ander type evenement organiseert, wij hebben de mogelijkheid om een DJ te vinden die perfect past bij de stijl, het genre en de sfeer die je wenst.

Telenet Bff By DnQ-621652632352051.jpeg

Bij Sonar Event streven we ernaar om elk aspect van de muzikale diensten naadloos te laten verlopen. We zorgen voor professionele DJ-apparatuur, hoogwaardige geluidsinstallaties en indrukwekkende lichteffecten om de totale ervaring te versterken. Onze DJ’s kunnen ook samenwerken met andere artiesten, zoals live-muzikanten, om een unieke en meeslepende live-performance te creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Sonar Event jouw evenement kan transformeren met onze uitgebreide muzikale diensten!

Muziek is niet weg te denken bij de organisatie van een event. Je kan dan wel een goed concept en mooi decor hebben, met muziek valt of staat alles. Met onze uitgebreide connecties in de muziekindustrie en één van onze oprichters als ervaren DJ, hebben we de expertise om voor elke gelegenheid de juiste muziek te vinden.

Bij Sonar Event begrijpen we dat muziek een essentieel onderdeel is van elk evenement. Het kan de sfeer bepalen, emoties opwekken en mensen op de dansvloer brengen. Daarom werken we nauw samen met jou om jouw muzikale visie en voorkeuren te begrijpen, zodat we de ideale DJ kunnen selecteren die naadloos aansluit bij jouw evenement.

170729-125706-TML2017-GD.jpg

Onze DJ’s zijn niet alleen bekwaam in het mixen van nummers, maar ook in het lezen van het publiek en het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Ze zijn bekend met verschillende muziekgenres en stijlen, en ze weten hoe ze de juiste nummers op het juiste moment moeten afspelen om de energie op de dansvloer hoog te houden.

MUSIC •EVENT •MUSIC •EVENT

bottom of page